Enduro Premium

Enduro Premium mover er en af markedets mest populære movere, og er kendt for den høje kvalitet og store robusthed - til en konkurrencedygtig pris. Enduro Premium mover fås til både enkeltakslede og dobbeltakslede campingvogne, og er med elektrisk tilkobling af drivrullerne.

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. Enduro Premium 2WD 2000 kg

  Enduro Premium mover er en fuldautomatisk mover som kan bruges til campingvogne og trailere. Enduro Premium har elektrisk/automatisk tilkobling af drivrullerne ved hjælp af tryk på fjernbetjeningen. Den automatiske tilkobling sørger for at motorerne får det korrekte tryk på dækkene. Enduro Premium er udstyret med softstart og softstop hvilket betyder at moveren starter og stopper blødt, uden voldsomme ryk.

  Pris: 11.999,00 DKK

  Special Price 9.975,00 DKK

 2. Enduro Premium 2WD

  Enduro Premium mover er en fuldautomatisk mover som kan bruges til dobbeltakslede campingvogne. Enduro Premium har elektrisk/automatisk tilkobling af drivrullerne ved hjælp af tryk på fjernbetjeningen. Den automatiske tilkobling sørger for at motorerne får det korrekte tryk på dækkene. Enduro Premium er udstyret med softstart og softstop hvilket betyder at moveren starter og stopper blødt, uden voldsomme ryk.

  Pris: 11.999,00 DKK

  Special Price 9.975,00 DKK

 3. Enduro Premium 2WD
  Enduro Premium 4WD mover er en fuldautomatisk mover som kan bruges til dobbeltakslede campingvogne og trailere. Enduro Premium har elektrisk/automatisk tilkobling af drivrullerne ved hjælp af tryk på fjernbetjeningen. Den automatiske tilkobling sørger for at motorerne får det korrekte tryk på dækkene. Enduro Premium er udstyret med softstart og softstop hvilket betyder at moveren starter og stopper blødt, uden voldsomme ryk.

  Pris: 23.998,00 DKK

  Special Price 19.990,00 DKK

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)