Billig mover på Billigmover.dk

På BilligMover.dk finder du de mest bedste movere til de bedste priser. Vi har mange års erfaring med movere og derfor har vi samlet alle de bedste movere, som lever op til de krav vi stiller til en stærk og driftsikker mover. Vi har flere forskellige mover til forskellige formål, lige fra den lille kompakte mover med manuel tilkobling til den lille lette campingvogn og til de helt store fire-hjuls-trukne movere som kan trække selv de største campingvogne. Her på BilligMover.dk finder du en mover, som passer præcist til din campingvogn.

Vores mange års erfaring med movere er din sikkerhed for at du få den mover som passer netop til dine krav og forventninger.

Billigmover.dk er en del af Antons Campingcenter i Videbæk i Vestjylland, som har over 40 års erfaring i campingbranchen, med salg af campingvogn, campingudstyr og -tilbehør - og deriblandt også movere. Vi har eget værksted, hvor vi kan montere både mover, batteripakker og evt. solceller, hvis du skulle ønske at vi klarer monteringen. Vi er også behjælpelige hvis du selv ønsker at montere moveren, og har brug for et godt råd. Både vore netbutik og fysiske butik kan hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål vedrørende moveren efter dit køb. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os - på info@billigmover.dk eller telefon 70 444 030