Truma mover

Truma leverer mover i højeste kvalitet til campingvogne. Truma er et kendt mærke, også når det gælder movere, og med en Truma mover får man et produkt som i både design og funktion er i absolut højeste kvalitet.

Liste Tabel

Sorter faldende

4 vare(r)

 1. Truma SX mover

  Truma SX er en mover til enkeltakslede campingvogne op til 2000 kg med manuel tilkobling af drivrullerne. Truma SX er kendetegnet ved det flotte design, som man kender fra Truma XT moveren, og Truma SX har mange af de samme funktioner. F.eks. reguleres hastighed og styring på Truma SX trinløst, så du kan kontrollere kørslen blødt og uden ryk.

  10.995,00 DKK

 2. Truma XT Mover

  Truma XT Mover til enkeltakslet campingvogn op til 2300 kg  styrer din campingvogn nemt og præcist på plads med den trinløse styring, uden ryk og slinger. Truma XT er udvilket til at kunne holde retningen lige ud, selvom der er forhindringer, som gør underlagt forskellige i henholdsvist højre og venstre side. Intet kan slå Truma XT ud af kurs.

  18.495,00 DKK

 3. Truma XT4 Mover

  Truma XT2 (4WD) Mover til dobbeltakslede campingvogne op til 3100kg styrer din campingvogn nemt og præcist på plads, uden ryk og slinger. Truma XT4 er udvilket til at kunne holde retningen lige ud, selvom der er forhindringer, som gør underlagt forskellige i henholdsvist højre og venstre side. Intet kan slå Truma XT4 ud af kurs.

  34.995,00 DKK

 4. Truma XT2 Mover

  Truma XT2 mover til dobbeltakslet campingvogn. Truma XT2 er med 2 motorer (2WD) og klarer helt op til 2400 kg. Truma XT2 er udstyret med den unikke trinløse styring og hastighed, som giver dig total kontrol over mover og campingvogn. Med skyderegulatoren bestemmer du selv hastigheden, og den blide start og stop sikrer dig fra ubehagelige overraskelser. Truma XT2 har en stærk og børsteløs motor, og avanceret teknologi sikrer at campingvognen holder kursen, selv hvis den møder små forhindringer på vejen.

  19.375,00 DKK

Liste Tabel

Sorter faldende

4 vare(r)